Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
Microblading per a celles, pèl a pèl. Solclass. Barcelona
TRACTAMENTS

Microblading per a celles

El microblading és una tècnica de maquillatge semipermanent (o tatuatge no permanent, segons es miri) que et permetrà modificar la forma de les teves celles, densificar-les, allargar-les o engrossir-les. En el seu disseny es té en compte el teu gust i les teves faccions del rostre, deixant un acabat natural i realista "pèl a pèl". En aquesta tècnica, s'introdueixen pigments naturals en la capa més superficial de la pell mitjançant lleugeres incisions amb un instrument manual, similar a l'usat en la tècnica japonesa de tatuatge. En primer lloc, es realitza una senzilla prova d'al·lèrgia en una zona no visible 24 - 48 h abans de la sessió per evitar reaccions de la pell.

 

Previ al treball de microblading pròpiament dit, s'elabora un disseny personalitzat de celles i es demana el consentiment del client/a abans de començar amb el treball.

La durada total de la sessió depèn de diversos factors, però serà d'entre 1,5 i 3 hores.

És necessari sotmetre's a una primera sessió de revisió i retoc,. Passades 4-6 setmanes per reforçar el color, encara que en aquest cas serà solament d'uns 30-45 minuts. Encara que la durada del maquillatge-tatuatge depèn de cada tipus de pell, i ronda els 2 anys, és recomanable realitzar sessions de retoc cada 8-12 mesos per mantenir el color intens i perfecte.

Preu sessió de microblading (prova d'al·lèrgia i disseny personalitzat de celles inclosos): 180 €.

Preu de la sessió de revisió i retoc. Passades 4-6 setmanes: 70 €

 

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba