Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
Microblading per a celles, pèl a pèl. Solclass. Barcelona
TRACTAMENTS

Microblading per a celles

Promoció per NOU SERVEI a Solclass: 20% de descompte en la primera sessió

El microblading és una tècnica de maquillatge semipermanent (o tatuatge no permanent, segons es miri) que et permetrà modificar la forma de les teves celles, densificar-les, allargar-les o engrossir-les. En el seu disseny es té en compte el teu gust i les teves faccions del rostre, deixant un acabat natural i realista "pèl a pèl". En aquesta tècnica, s'introdueixen pigments naturals en la capa més superficial de la pell mitjançant lleugeres incisions amb un instrument manual, similar a l'usat en la tècnica japonesa de tatuatge. En primer lloc, es realitza una senzilla prova d'al·lèrgia en una zona no visible 24 - 48 h abans de la sessió per evitar reaccions de la pell.

 

Previ al treball de microblading pròpiament dit, s'elabora un disseny personalitzat de celles i es demana el consentiment del client/a abans de començar amb el treball.

La durada total de la sessió depèn de diversos factors, però serà d'entre 1,5 i 3 hores.

És necessari sotmetre's a una primera sessió de revisió i retoc,. Passades 4-6 setmanes per reforçar el color, encara que en aquest cas serà solament d'uns 30-45 minuts. Encara que la durada del maquillatge-tatuatge depèn de cada tipus de pell, i ronda els 2 anys, és recomanable realitzar sessions de retoc cada 8-12 mesos per mantenir el color intens i perfecte.

Preu sessió de microblading (prova d'al·lèrgia i disseny personalitzat de celles inclosos): 180 €.

Preu de la sessió de revisió i retoc. Passades 4-6 setmanes: 70 €

 

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba