Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
Micro-pigmentació a solclass
TRACTAMENTS

Micro-pigmentació

La micro-pigmentació és la tècnica que s'utilitza per realçar les faccions d'una manera semi-permanent per mitjà d'un dermògraf, el qual introdueix pigment sota la pell amb un efecte semblant al tatuatge però més subtil i amb una durada limitada. Aquesta tècnica avui en dia també s'utilitza en medicina estètica donant fantàstics resultat i ajudant a moltes persones.

 

Quan parlem de rostre parlem de la micro-pigmentació de llavis celles i parpelles. Quan parlem de para-mèdiques a cicatrius ens referim a aureoles, cicatrius diverses, vitilígens, empelts, cuir cabellut.

Hi ha moltes persones que desconeixen els beneficis psicològics que aquesta tècnica els pot aportar per portar una vida millor en moments delicats com quan la quimioteràpia fa estralls amb la nostra imatge (caiguda de pèl, celles i pestanyes). O com és un complement fonamental després d'una mastectomia i posterior reconstrucció de les aureoles...

Fins a fa uns anys hi havia demanda de tractaments més notables (perfils de llavis marcats, celles fosques i anguloses o línies gruixudes pel eyeliner) però avui dia hi ha una tendència a l'alça a buscar millores estètiques inapreciables.

Aconseguir uns llavis ben definits, de color mucosa i sense un perfil marcat és l'objectiu de moltes dones que sol·liciten aquest tractament a la recerca d'una micro-pigmentació de llavis naturals.

Amb les celles passa el mateix, han quedat enrere les celles compactes i la demanda avui en dia és d'unes celles pèl a pèl buscant acompanyar en posició i to a les ja existents per definir-les i crear un disseny bonic i elegant que ajudi positivament a l'expressió del rostre.

Per desgràcia encara hi ha professionals que treballen la cella compacta en tons excessivament foscos. Si has tingut la mala sort de passar per aquesta experiència, has de saber que no està tot perdut.

Tractaments de micro-pigmentació

 • Celles
 • Lavis
 • Eye liner superior
 • Eye liner inferior
 • Perfil de llavis
 • Cicatrius aureoles
 • Aureola completa
 • Aureoles completes
 • Camuflatge llavis
 • Camuflatge celles
 • Cicatriu pell
 • Piga
 • Cicatriu de cuir cabellut
 • Brillantor de llavis
 • Brillantor de celles
 • Altres tractaments: a consultar

 

Preguntes freqüents sobre micro-pigmentació:

 

Fa mal?

Procurem que les nostres clientes sofreixin el menys possible per això per als tractaments aplicarem una pomada tòpica amb gran poder anestèsic que minimitzés la sensació de dolor.

Quantes sessions són necessàries?

El més habitual és completar un tractament en dues sessions. Però depenent de la zona, tipus de pell, color escollit, algunes persones necessitessin aplicacions addicionals per aconseguir el resultat desitjat.

Quant dura la sessió?

Entre mitja hora i dues hores depenent de la zona a tractar.

Quant temps ha de passar entre sessió i sessió?

El pigment necessita estabilitzar-se en la pell per poder tornar-se a micro-pigmentar i això ocorre entre tres setmanes i un mes després de l'última aplicació.

Quant dura la micro-pigmentació?

Es pot dir que al voltant d'un any lluiràs la teva micro-pigmentació perfecta, però hi ha pells que retenen més el pigment i la poden fer durar fins a tres anys. Dir un temps exacte de durada no seria el correcte doncs pot variar en funció del tipus de pell edat color i altres factors.

Em sortirà crosta?

No surt crosta en un tractament realitzat correctament, amb el procés de regeneració de la zona es van desenganxant unes pells seques.

Quins efectes secundaris tindré després del tractament?

Pot fer vida normal després d'un tractament de micro-pigmentació tenint en compte que:

El principal efecte secundari és que el color es veurà durant uns dies més fosc que el resultat final desitjat.

En tractaments d'ulls s'inflamarà la zona tractada, aquesta inflamació durarà entre tres dies i una setmana. En la resta de tractaments no hi haurà inflamació.

Si ha tingut alguna vegada un herpes labial (pupa, febre, pansa) aquest pot reaparèixer per l'estimulo mecànic de l'aplicació del pigment, en aquest cas es pot prevenir o tractar amb un antivíric.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba