Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
Homeopatia a solclass
TRACTAMENTS

Homeopatia

Es eficaç per prevenir i tractar l’insomni, la grip, la tos, la diarrea, les crisis de migranya, contusions, estrenyiment, al·lèrgies, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, l’ansietat ...

També és indicada per les infeccions de repetició, ja siguin de gola, oïda, ginecològiques, urinàries...

I és eficaç per les cures pal·liatives i per alleugir els efectes secundaris de la quimioteràpia.

 

L'homeopatia reconeix la capacitat innata del organisme
per mantenir-se en equilibri,
pensa en la persona en la seva totalitat,
i busca la causa interna que genera la dolença del pacient.

Programa de deshabituació al tabac

És un eficaç programa per ajudar a els qui volen deixar de fumar a fer-ho d'una manera suau, amb menys ansietat i més suport físic i mental; i netejant, al seu torn, el cos i ajudant el sistema respiratori a regenerar-se més ràpidament. Aquest programa pot ser-te de gran ajuda si has decidit deixar de fumar i necessites suport per aconseguir-ho.

L'acupuntura és un mètode usat amb èxit per a la deshabituació al tabac en centenars de consultes a tot el món. Recolza el procés de dues formes principals:

  • En calmar el sistema nerviós i relaxar la ment, reduint l'ansietat, les ganes de fumar, l'ansietat i el nerviosisme.
  • En millorar la circulació sanguínia i el metabolisme, facilitant l'excreció de substàncies tòxiques i la neteja de l'organisme.

Aporta, igualment, vitalitat en general, així com un sentit de claredat mental i benestar.

Tot això ha estat confirmat mitjançant estudis científics en els quals s'ha demostrat que l'acupuntura regula els nivells de substàncies químiques en el cos i els impulsos del sistema nerviós, i millora la circulació sanguínia.

En què consisteix el programa?

  • Una cita inicial, en la qual et donem tota la informació de suport del programa perquè comencis a preparar-te abans del dia “D”.
  • 4 tractaments d'acupuntura 1 un tractament d'acupuntura/*auriculopuntura
  • Suport per eliminar l'ansietat amb homeopatia i fitoteràpia.
  • Possibilitat de continuar amb tractaments d'acupuntura setmanals en sessions individuals.

Quin és el major benefici de completar el programa amb èxit?

Més enllà del fet que deixis de fumar i dels beneficis que això et va a reportar a nivell de salut, dels diners que et vas a estalviar i de com van a millorar les teves relacions personals, creiem que el major benefici és el de millorar, en gran mesura, la teva autoestima en haver aconseguit alguna cosa que suposava un gran repte, una gran dificultat.

L'aconseguir alguna cosa aporta sempre un nou nivell de seguretat profunda a la nostra personalitat. El no aconseguir-ho afebleix la personalitat, encara que no sigui d'una manera aparent. La majoria de persones que fumen han intentat deixar-ho diverses vegades sense èxit. Si hagués estat tan senzill per a tu no estaries llegint això. Per això, l'aconseguir deixar de fumar allibera bloquejos a un nivell emocional profund. L'energia que s'allibera va a passar a formar part, de nou, de la personalitat i això es notarà en com un interactua en el dia a dia.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba