Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
 

Tractaments

Deixa'ns cuidar-te amb els nostres avançats tractaments estètics facials i corporals, són la millor manera de mantenir la pell sana, el cos jove i contribueixen al nostre benestar personal.

Són el complement perfecte als tractaments mèdics estètics que realitzem a solclass els nostres doctors especialistes.

 

Eliminació de la cel·lulitis i la flaccidesa amb ones de xoc
TRACTAMENTS

Eliminació de la cel·lulitis i la flaccidesa amb ones de xoc

 NOU TRACTAMENT! 

Solclass disposa d’aquest nou tractament estètic revolucionari amb el que es redueix i s’elimina la cel·lulitis, el greix localitzat –superficial i profunda- i la flaccidesa general. Després del tractament, la pell queda uniforme i llisa, s’elimina la pell de taronja i el aspecte general millora visiblement.

Consisteix en l’aplicació d’ones de xoc acústiques amb alta tecnologia AWT®, mitjançant el dispositiu D-ACTOR® d’Storz Medical.

Microblading per a celles
TRACTAMENTS

Microblading per a celles

El microblading és una tècnica de maquillatge semipermanent (o tatuatge no permanent, segons es miri) que et permetrà modificar la forma de les teves celles, densificar-les, allargar-les o engrossir-les. En el seu disseny es té en compte el teu gust i les teves faccions del rostre, deixant un acabat natural i realista "pèl a pèl". En aquesta tècnica, s'introdueixen pigments naturals en la capa més superficial de la pell mitjançant lleugeres incisions amb un instrument manual, similar a l'usat en la tècnica japonesa de tatuatge. En primer lloc, es realitza una senzilla prova d'al·lèrgia en una zona no visible 24 - 48 h abans de la sessió per evitar reaccions de la pell.

Extensió de pestanyes
TRACTAMENTS

Extensió de pestanyes

Ressaltem l'expressió de la teva mirada i augment de l’aparença visual dels teus ulls. T'oferim pestanyes espesses i llargues sense necessitat de màscara de pestanyes diàriament.

Tractaments estètics
TRACTAMENTS

Tractaments estètics

Deixa'ns cuidar-te amb els nostres avançats tractaments estètics facials i corporals, són la millor manera de mantenir la pell sana, el cos jove i contribueixen al nostre benestar personal. Són el complement perfecte als tractaments mèdics estètics que realitzem a solclass els nostres doctors especialistes.

TRACTAMENTS

Emi Santamarta

Emi Santamarta. Asesor de maquillaje profesional de solclassAssessor Personal de Bellesa i Maquillador Professional.

  • Maquillatge per a esdeveniments socials i fotografia professional.
  • Maquillatge de noces, tant femení com masculí.
  • Classes personalitzades d’automaquillatge per a tots els nivells.

Homeopatia
TRACTAMENTS

Homeopatia

Es eficaç per prevenir i tractar l’insomni, la grip, la tos, la diarrea, les crisis de migranya, contusions, estrenyiment, al·lèrgies, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, l’ansietat ...

També és indicada per les infeccions de repetició, ja siguin de gola, oïda, ginecològiques, urinàries...

I és eficaç per les cures pal·liatives i per alleugir els efectes secundaris de la quimioteràpia.

Micro-pigmentació
TRACTAMENTS

Micro-pigmentació

La micro-pigmentació és la tècnica que s'utilitza per realçar les faccions d'una manera semi-permanent per mitjà d'un dermògraf, el qual introdueix pigment sota la pell amb un efecte semblant al tatuatge però més subtil i amb una durada limitada. Aquesta tècnica avui en dia també s'utilitza en medicina estètica donant fantàstics resultat i ajudant a moltes persones.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba