Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 10 h a 22 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
MEDICINA ESTÈTICA

Tractament de la cel·lulitis

En medicina estètica es defineix la “cel·lulitis” com una afecció del teixit subcutani que provoca una alteració de la forma corporal. Afecta principalment a la cara externa de les cuixes, la cara interna dels genolls, els glutis i l'abdomen, donant una aparença embuatada o de pell de taronja.

 

En les últimes dècades s'han relacionat diferents mecanismes responsables de la cel·lulitis entre els quals trobem: alteracions de la microcirculació; retenció de líquids o edema; inflamació; acció d'hormones com els estrògens.

Un dels tractaments utilitzats per tractar la cel·lulitis  és la mesoteràpia. Aquesta és una tècnica enfocada a modelar la figura de forma localitzada, molt consolidada i amb resultats contrastats i demostrats.

Consisteix en l'administració d'un còctel personalitzat d'extractes naturals, mitjançant microinjeccions *intradérmicas a la zona afectada, amb la funció de dissoldre el greix localitzat i els edemes *venosos i limfàtics, provocant reducció del volum i toxines i millorant l'aspecte de la pell.

Les substàncies a utilitzar són:

  • Silici orgànic: és un element que es troba present en el nostre organisme (en la pell, els ossos, els músculs) i que és crucial per a la presència i regeneració d'àcid hialurònico i fibres col·agenes en la nostra pell. Aconsegueix uns efectes reafirmants ràpids i molt eficaços a qualsevol zona del cos. A més, exerceix un efecte reductor de greix.
  • Extracte de carxofa: afavoreix la síntesi de substàncies reductores del greix. A més, la seva acció depurativa estimula el drenatge limfàtic reduint la retenció de líquids acumulats i disminueix l'edema i la sensació d'inflor.
  • Melilot: redueix l'edema limfàtic i activa la circulació venosa de tornada, per la qual cosa disminueix l'edema.
  • L-carnitina: és un aminoàcid que intervé en el metabolisme dels greixos augmentant la seva eliminació.

En què consisteix el tractament?

Temps de tractament: 15-20 minuts
Anestesia prèvia: No
Apreciació de resultats: 5-6ª sessió
Nombre de sessions: 8-12 sessions, amb cadència setmanal
Manteniment: cada 6 a 8 mesos

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba