Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 10 h a 22 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
MEDICINA ESTÈTICA

Àcid hilaurònic

Una de les conseqüències més evidents de l'envelliment, és la pèrdua de volum en diferents àrees de la cara. Per suplir aquesta pèrdua, l'àcid hialurònic, present de forma natural en el cos humà és una de les substàncies més utilitzades actualment, sobretot en pòmuls, solcs nasolabials, o línies d’expressió del somriure. També s'usa per a l'augment de llavis, donant sempre un resultat molt natural.

 

Existeixen tècniques que poden ajudar a rejovenir de forma generalitzada la cara, com el lífting amb àcid hialurònic, mitjançant la tècnica dels 8 punts. Dóna un resultat molt afavoridor i de llarga durada.

És un tractament mèdic ràpid i poc dolorós que es realitza mitjançant infiltracions. Els seus principals avantatges són la seva seguretat i amb efectes estètics reversibles. Amb la seva aplicació els plecs i depressions de la cara, amb l'aplicació es recupera el volum d'una forma ràpida i segura.

La seva durada oscil·la entre 9-12 mesos en funció de la zona injectada, l'edat, els hàbits de vida, etcètera.

No és aconsellable fer massatges la zona tractada després de la sessió i és recomanable utilitzar protecció solar en cas de prendre el sol durant els 2-3 següents dies.

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba