Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 10 h a 22 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
solclass. Tractaments mèdics per al teu benestar personal

Solclass és el teu centre mèdic estètic per millorar la teva imatge personal amb realitats que veuràs després de cada tractament. Comptem amb els millors professionals d'experiència contrastada.

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
powered by social2s

En medicina estètica es defineix la “cel·lulitis” com una afecció del teixit subcutani que provoca una alteració de la forma corporal. Afecta principalment a la cara externa de les cuixes, la cara interna dels genolls, els glutis i l'abdomen, donant una aparença embuatada o de pell de taronja.

0
0
0
s2smodern

Amb el pas dels anys i a causa, principalment, de l'exposició solar, apareixen en el dors de les mans discromies o taques superficials que denoten un envelliment cutani.
Dins de les teràpies més utilitzades per disminuir i millorar la pigmentació de les mans, estan els pílings químics.

0
0
0
s2smodern

Les varius són trastorns circulatoris que afecten principalment a les venes superficials de les cames. Les pateixen 1 de cada 10 persones, principalment dones. Les causes són genètiques i hormonals, però existeixen altres factors, com:

0
0
0
s2smodern

Amb els anys un dels elements que més es perd a la cara és el greix present en diferents paquets de teixit adipós sota la pell. Una de les opcions més en voga en el tractament del reemplenament facial és l'ús de greix autòleg (lipofilling) per realçar parts del nostre rostre sense utilitzar materials artificials, donant sempre un resultat natural.

0
0
0
s2smodern

Els fils tensors corregeixen una altra de les conseqüències de l'envelliment facial, la flaccidesa dels teixits.
Existeixen diversos tipus de fils en funció de la seva força i durada. Tenen un efecte lífting molt important, corregint les línies del somriure, els solcs nasogenians i la pèrdua de la línia mandibular.

0
0
0
s2smodern

Una de les conseqüències més evidents de l'envelliment, és la pèrdua de volum en diferents àrees de la cara. Per suplir aquesta pèrdua, l'àcid hialurònic, present de forma natural en el cos humà és una de les substàncies més utilitzades actualment, sobretot en pòmuls, solcs nasolabials, o línies d’expressió del somriure. També s'usa per a l'augment de llavis, donant sempre un resultat molt natural.

0
0
0
s2smodern

La toxina botulínica A, coneguda com a Bòtox, és una substància que bloqueja el moviment dels músculs de forma parcial i temporal, ideal per al tractament d’arrugues d’expressió que es produeixen a la part superior de la cara. Donen un resultat molt natural en el contorn de la cara sense precisar anestèsia.

0
0
0
s2smodern

El tractament de toxina botulínica o Botox, està indicat per aconseguir que la pell de la cara es presenti llisa oferint un efecte lífting amb l'objectiu de produir una significativa atenuació de les arrugues evitant la cirurgia estètica.

0
0
0
s2smodern

El tractament de mesoteràpia facial  és una tècnica estètica no quirúrgica en la que s'apliquen, mitjançant microinjeccions intradèrmiques, diferents substàncies com ara vitamines, polipèptids o àcid hialurònic.

0
0
0
s2smodern

El peeling és un tractament de rejoveniment i embelliment de la pell. Aquesta teràpia tracta directament l'epidermis (capa més superficial de la pell) amb l'objectiu de exfoliar i desprendre les cèl·lules velles i danyades, promovent l'aparició d'una pell nova, més llisa i suau, amb menys marques i arrugues. Neteja la pell en profunditat, aportant-li densitat i elasticitat.

0
0
0
s2smodern

La mesoplàstia és la combinació de mesoteràpia (múltiples injeccions en epidermis o dermis de la zona a tractar) i emplenaments facials (injecció més profunda), un conjunt de tècniques que aconsegueixen rejovenir i remodelar el coll i l'escot.

0
0
0
s2smodern

Amb el pas del temps, els nostres llavis s'aprimen, la "be baixa" de Cupido es desdibuixa, s'allarga l'espai entre la punta del nostre nas i el llavi superior, apareixen petites arrugues al voltant dels llavis...

0
0
0
s2smodern

El tractament tensor facial es basa en analitzar els volums perduts i omplir-los amb hidroxiapatita càlcica (Radiesse®), mitjançant una tècnica de vectorització tridimensional amb agulles flexibles, per aconseguir la reposició d'aquests volums perduts.

0
0
0
s2smodern

La biorevitalització cutània facial té com a objectiu millorar la qualitat de la pell tant de l'home com de la dona mitjançant l'aplicació d'un compost format per àcid hialurònic, vitamines i oligoelements, a través d'un Dermarroller d'última generació.

0
0
0
s2smodern
FaLang translation system by Faboba