Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  

Medicina estètica

Tectum Skincare
COSMÈTICA MÈDICA

Tectum Skincare

TECTUM Skincare és una fòrmula dissenyada específicament per tractar la pell del pacient que rep tractament de radioteràpia i / o quimioteràpia, sense perfums, ni alcohol, ni detergents, que ajuda a la maquinària natural de reparació d'ADN i disminueix els nivells d'estrès oxidatiu en les cèl·lules de l'epidermis.

 

Tèctum marca un abans i un després en els productes indicats en la reparació i protecció de pells hipersensibilizades hagut de no només a la hidratació que aporta, sinó a la capacitat de regeneració de l'ADN, la qual cosa marca diferència.

Tèctum aquesta és un producte que posseeix la certificació de la Comunitat Europea sota els seus números d'identificació CPNP, pel que es troba també sota distribució i dispensació en Farmàcies.

Actualment hi ha vuit  productes  de la línia TECTUM Skincare al mercat. La crema pre-corporal, indicada per aplicar a la pell abans del tractament amb radioteràpia; la crema corporal, dissenyada per a la reparació de pells sensibilitzades pel tractament oncològic;  la  crema facial  per a la cura de la pell de la cara i el coll en pacients tractats amb radioteràpia i la crema de mans, especialment dissenyada per a la seva aplicació en aquesta zona del cos per processos quimioteràpics.

Recentment, s'ha ampliat la gamma mitjançant la inclusió del  gel vaginal, dissenyat per tractar vaginitis, del gel zona perineal, específic per al tractament de la rectitis i un producte de higiene íntima per a la neteja i la cura diària de la zona vaginal i perineal ;aquests productes estan especialment indicats per a tractar afeccions de les mucoses generades com a conseqüència de la radioteràpia, però també per afeccions derivades d'un altre tipus de patologies o circumstàncies.

L'any 2015 s'ha llançat al mercat un Col·lutori  basat en Tectum11 per pal·liar la mucositis produïda per radioteràpia.

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba