Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  

Cosmètica mèdica

La diferencia entre un cosmètic i la cosmètica mèdica és que el primers són productes que s’utilitzen per la higiene i la bellesa de la pell, per millorar l’aparença. La cosmètica mèdica en canvi l’objectiu no només és mantenir la bellesa sinó també incideix en la millora de la salut a través de tractaments terapèutics de la teva pell, mitjançant la prevenció o reparació de les seves alteracions. Els cosmètics mèdics s’aproximen a la categoria de fàrmacs. Els professionals de solclass treballem amb aquests productes:

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba
Tectum Skincare
COSMÈTICA MÈDICA

Tectum Skincare

TECTUM Skincare és una fòrmula dissenyada específicament per tractar la pell del pacient que rep tractament de radioteràpia i / o quimioteràpia, sense perfums, ni alcohol, ni detergents, que ajuda a la maquinària natural de reparació d'ADN i disminueix els nivells d'estrès oxidatiu en les cèl·lules de l'epidermis.

Lux faciem

 

Lux faciem és un projecte desenvolupat per l'empresa Advanced Medical Projects centrat en proveir a clíniques de medicina estètica amb els productes més eficients i innovadors. Sempre basats en molècules i tecnologies pròpies, patentats i fruit d'anys d'investigació en laboratoris d'Europa i els EUA.

Lux faciem