Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 10 h a 22 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  

Medicina estètica

MEDICINA ESTÈTICA

Medicina estètica

La Medicina Estètica és una especialitat mèdica íntegrament dedicada a la recuperació de condicions físiques que, sense ser considerades en molts casos veritables patologies, afecten la nostra relació amb l'entorn i a l'apreciació de la nostra autoimatge.

Per part de les societats mèdiques, especialment la SEME (Societat Espanyola de Medicina Estètica) s'està treballant intensament per al reconeixement científic dels tractaments que apliquem i per a la consideració dels nostres clients com a pacients.

És per això que en la nostra filosofia ha una tasca vocacional d'assistència, que va més enllà del pur acte clínic. Actuem com a metges perquè som metges i, per això, assessorem i tractem tenint sempre en compte les condicions físiques i psicològiques de cada pacient, i les seves necessitats i desitjos. No a tots ens quedarà igual una determinada tècnica, per molt bona que aquesta sigui i considerem molt important poder valorar directament amb el pacient les millors opcions de forma individualitzada.

Volem obtenir el millor resultat possible, perquè sabem que part del nostre èxit és la felicitat de la persona que tenim davant. La sinceritat, la confiança i la gestió d'una expectativa real, són la base del nostre acte mèdic. No volem promeses vanes que després no es compleixen, sinó realitats que trobarem després de cada tractament.

També creiem essencial el seguiment continuat dels resultats, perquè sabem que no tot s'acaba després del tractament en consulta, sinó que en arribar a casa apareixen dubtes, sorgeixen preguntes no contestades. Oferir aquesta proximitat i que ningú se senti oblidat en tancar la porta de la consulta és una part de la nostra forma d'entendre aquesta especialitat.

Si llegeixes aquestes línies ens agradaria que reflexionessis quan veus una oferta temptativa davant dels teus ulls, i valors qui farà el tractament, quina és la seva formació, quins productes utilitzarà (marcatge CE o no), quanta quantitat, quines explicacions t'ofereix sobre possibles alternatives , quin seguiment donarà a aquest tractament, que confiança et mereix, .... No tot resideix en un preu baix o molt baix. La teva salut no té preu.

Si vols un tractament individualitzat, amb productes de provada eficàcia, aplicats per professionals amb la formació i experiència contrastada, amb un seguiment a llarg termini, no dubtis en trucar-nos.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba
 • MEDICINA ESTÈTICA

  Dr. Ignacio Viza

  • El doctor Ignacio Viza Puiggrós va estudiar Medicina i Cirugia a l’Hospital Clínic de Barcelona i a l’Université Claude-Bernard de Lyon (França).
  • Llicenciat l’any 2002, va estar entre els primers 700 alumnes de Medicina de 10 mil a l’examen MIR.
  • Va realitzar la seva residència a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a Otorinolaringologia i Cirurgia Cèrvix Facial, obtenint el títol a l’any 2007.
  • Observership de Cirurgia Plàstica i Reconstructora Facial al Lenox Hill Hospital de Nova York amb l’American Asociation of Facial Plastic Surgery Society. Becat per l’SCORL (Societat Catalana de Otorinolaringologia).
  • Coautor del llibre “Ethnic Considerations in Facial Plastic Surgery”. (Capítol 13) Dra R.Cobo. Ed 2016.
  • Observership de Medicina Estètica Facial a l’Institut Universitaire de la Face et du Cou. Université de Nice.

  Llegir més

 • Dr. Ignacio Viza

Tractaments mèdics per al teu benestar personal

Tractaments mèdics per al teu benestar personal

Solclass és el teu centre mèdic estètic per millorar la teva imatge personal amb realitats que veuràs després de cada tractament. Comptem amb els millors professionals d'experiència contrastada.

Llegir més

Tractament de la cel·lulitis

Tractament de la cel·lulitis

En medicina estètica es defineix la “cel·lulitis” com una afecció del teixit subcutani que provoca una alteració de la forma corporal. Afecta principalment a la cara externa de les cuixes, la cara interna dels genolls, els glutis i l'abdomen, donant una aparença embuatada o de pell de taronja.

Llegir més

Despigmentació de mans

Despigmentació de mans

Amb el pas dels anys i a causa, principalment, de l'exposició solar, apareixen en el dors de les mans discromies o taques superficials que denoten un envelliment cutani.
Dins de les teràpies més utilitzades per disminuir i millorar la pigmentació de les mans, estan els pílings químics.

Llegir més

Esclerosi de varius

Esclerosi de varius

Les varius són trastorns circulatoris que afecten principalment a les venes superficials de les cames. Les pateixen 1 de cada 10 persones, principalment dones. Les causes són genètiques i hormonals, però existeixen altres factors, com:

Llegir més

Lipofilling

Lipofilling

Amb els anys un dels elements que més es perd a la cara és el greix present en diferents paquets de teixit adipós sota la pell. Una de les opcions més en voga en el tractament del reemplenament facial és l'ús de greix autòleg (lipofilling) per realçar parts del nostre rostre sense utilitzar materials artificials, donant sempre un resultat natural.

Llegir més

Fils tensors

Fils tensors

Els fils tensors corregeixen una altra de les conseqüències de l'envelliment facial, la flaccidesa dels teixits.
Existeixen diversos tipus de fils en funció de la seva força i durada. Tenen un efecte lífting molt important, corregint les línies del somriure, els solcs nasogenians i la pèrdua de la línia mandibular.

Llegir més

Àcid hilaurònic

Àcid hilaurònic

Una de les conseqüències més evidents de l'envelliment, és la pèrdua de volum en diferents àrees de la cara. Per suplir aquesta pèrdua, l'àcid hialurònic, present de forma natural en el cos humà és una de les substàncies més utilitzades actualment, sobretot en pòmuls, solcs nasolabials, o línies d’expressió del somriure. També s'usa per a l'augment de llavis, donant sempre un resultat molt natural.

Llegir més

Toxina Botulínica - Bòtox

Toxina Botulínica - Bòtox

La toxina botulínica A, coneguda com a Bòtox, és una substància que bloqueja el moviment dels músculs de forma parcial i temporal, ideal per al tractament d’arrugues d’expressió que es produeixen a la part superior de la cara. Donen un resultat molt natural en el contorn de la cara sense precisar anestèsia.

Llegir més

Correcció d'arrugues - Bòtox

Correcció d'arrugues - Bòtox

El tractament de toxina botulínica o Botox, està indicat per aconseguir que la pell de la cara es presenti llisa oferint un efecte lífting amb l'objectiu de produir una significativa atenuació de les arrugues evitant la cirurgia estètica.

Llegir més

Mesoteràpia facial

Mesoteràpia facial

El tractament de mesoteràpia facial  és una tècnica estètica no quirúrgica en la que s'apliquen, mitjançant microinjeccions intradèrmiques, diferents substàncies com ara vitamines, polipèptids o àcid hialurònic.

Llegir més

Peeling revitalitzant

Peeling revitalitzant

El peeling és un tractament de rejoveniment i embelliment de la pell. Aquesta teràpia tracta directament l'epidermis (capa més superficial de la pell) amb l'objectiu de exfoliar i desprendre les cèl·lules velles i danyades, promovent l'aparició d'una pell nova, més llisa i suau, amb menys marques i arrugues. Neteja la pell en profunditat, aportant-li densitat i elasticitat.

Llegir més

Rejoveniment de coll i escot

Rejoveniment de coll i escot

La mesoplàstia és la combinació de mesoteràpia (múltiples injeccions en epidermis o dermis de la zona a tractar) i emplenaments facials (injecció més profunda), un conjunt de tècniques que aconsegueixen rejovenir i remodelar el coll i l'escot.

Llegir més

Perfilat i emplenament de llavis

Perfilat i emplenament de llavis

Amb el pas del temps, els nostres llavis s'aprimen, la "be baixa" de Cupido es desdibuixa, s'allarga l'espai entre la punta del nostre nas i el llavi superior, apareixen petites arrugues al voltant dels llavis...

Llegir més

Tensor facial

Tensor facial

El tractament tensor facial es basa en analitzar els volums perduts i omplir-los amb hidroxiapatita càlcica (Radiesse®), mitjançant una tècnica de vectorització tridimensional amb agulles flexibles, per aconseguir la reposició d'aquests volums perduts.

Llegir més

Biorealització facial

Biorealització facial

La biorevitalització cutània facial té com a objectiu millorar la qualitat de la pell tant de l'home com de la dona mitjançant l'aplicació d'un compost format per àcid hialurònic, vitamines i oligoelements, a través d'un Dermarroller d'última generació.

Llegir més