Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  

Medicina estètica

MEDICINA ESTÈTICA

Medicina estètica

PRÒXIMAMENT A SOLCLASS

 

La Medicina Estètica és una especialitat mèdica íntegrament dedicada a la recuperació de condicions físiques que, sense ser considerades en molts casos veritables patologies, afecten la nostra relació amb l'entorn i a l'apreciació de la nostra autoimatge.

Per part de les societats mèdiques, especialment la SEME (Societat Espanyola de Medicina Estètica) s'està treballant intensament per al reconeixement científic dels tractaments que apliquem i per a la consideració dels nostres clients com a pacients.

És per això que en la nostra filosofia ha una tasca vocacional d'assistència, que va més enllà del pur acte clínic. Actuem com a metges perquè som metges i, per això, assessorem i tractem tenint sempre en compte les condicions físiques i psicològiques de cada pacient, i les seves necessitats i desitjos. No a tots ens quedarà igual una determinada tècnica, per molt bona que aquesta sigui i considerem molt important poder valorar directament amb el pacient les millors opcions de forma individualitzada.

Volem obtenir el millor resultat possible, perquè sabem que part del nostre èxit és la felicitat de la persona que tenim davant. La sinceritat, la confiança i la gestió d'una expectativa real, són la base del nostre acte mèdic. No volem promeses vanes que després no es compleixen, sinó realitats que trobarem després de cada tractament.

També creiem essencial el seguiment continuat dels resultats, perquè sabem que no tot s'acaba després del tractament en consulta, sinó que en arribar a casa apareixen dubtes, sorgeixen preguntes no contestades. Oferir aquesta proximitat i que ningú se senti oblidat en tancar la porta de la consulta és una part de la nostra forma d'entendre aquesta especialitat.

Si llegeixes aquestes línies ens agradaria que reflexionessis quan veus una oferta temptativa davant dels teus ulls, i valors qui farà el tractament, quina és la seva formació, quins productes utilitzarà (marcatge CE o no), quanta quantitat, quines explicacions t'ofereix sobre possibles alternatives , quin seguiment donarà a aquest tractament, que confiança et mereix, .... No tot resideix en un preu baix o molt baix. La teva salut no té preu.

Si vols un tractament individualitzat, amb productes de provada eficàcia, aplicats per professionals amb la formació i experiència contrastada, amb un seguiment a llarg termini, no dubtis en trucar-nos.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba
 • MEDICINA ESTÈTICA

  Dr. Ignacio Viza

  • El doctor Ignacio Viza Puiggrós va estudiar Medicina i Cirugia a l’Hospital Clínic de Barcelona i a l’Université Claude-Bernard de Lyon (França).
  • Llicenciat l’any 2002, va estar entre els primers 700 alumnes de Medicina de 10 mil a l’examen MIR.
  • Va realitzar la seva residència a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a Otorinolaringologia i Cirurgia Cèrvix Facial, obtenint el títol a l’any 2007.
  • Observership de Cirurgia Plàstica i Reconstructora Facial al Lenox Hill Hospital de Nova York amb l’American Asociation of Facial Plastic Surgery Society. Becat per l’SCORL (Societat Catalana de Otorinolaringologia).
  • Coautor del llibre “Ethnic Considerations in Facial Plastic Surgery”. (Capítol 13) Dra R.Cobo. Ed 2016.
  • Observership de Medicina Estètica Facial a l’Institut Universitaire de la Face et du Cou. Université de Nice.

  Llegir més

 • Dr. Ignacio Viza