Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
Massatge terapèutic de solclass
MASSATGES

Massatge terapèutic

El massatge s’utilitza per millorar la funció circulatòria, recuperar la mobilitat restringida que existeix entre els teixits afectats, pal·liar i/o reduir el dolor, optimitzar la consciència sensorial, proporcionar suport humà, relaxació i benestar, és a dir que ajuda a la recuperació i manteniment de la salut.

Conjunt de maniobres manuals, basades en tècniques específiques amb l’objectiu d’ajudar a recuperar-se de diferents patologies dels teixits tous (músculs, fàscies, tendons, lligaments, teixit subcutani, …)

 

Beneficis

La teràpia manual està indicada en el dolor i disfunció de teixits tous (músculs, fàscies, lligaments i tendons) i articulars, deguts a contractures, inflamació, factors posturals (davant de l’ordinador, de peu, planxant, etc), estrès físic o psíquic, seqüeles post-traumàtiques (accidents de trànsit, laborals) seqüeles post-quirúrgiques. Té aplicacions molt àmplies, tant l’aparell locomotor, com del sistema nerviós.
Els beneficis per al pacient són una desaparició o reducció del dolor, així com millorar o recuperar la mobilitat i el funcionament, articular i neuromuscular.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba