Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
ProNails

ProNails crea productes d'alta qualitat per a la cura de les mans, les ungles i els peus, i ofereix ensenyament i serveis de manteniment professional superior.

Els nostres col·laboradors són exclusivament especialistes de bellesa i estilistes d'ungles. Una marca summament desitjada, ProNails també desenvolupa productes de cura a la llar per als consumidors bellesa conscientes- venut només a través de salons i especialistes en la cura de la ungla.

ProNails és una combinació perfecta entre Qualitat i Fiabilitat d'una banda i Inspiració i Diversió per altra banda. La marca està desenvolupada amb l'objectiu de combinar la qualitat i la bellesa, i per oferir la seguretat que sempre està vostè al dia amb els colors de moda & les tendències actuals i futures.

La marca ProNails és una síntesi de bellesa individualista i col·laboració amb professionals. Per mitjà del desenvolupament continu, ProNails s'aspira a convertir-se en una nova líder en la marca de la cura de les mans i els peus, amb línies de producció ampliades, variades i luxoses per a la cura de les mans, les ungles i els peus.

 

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba