Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
Depilació làser

Depilació làser

Les avantatges de la depil·lació làser són indubtables. És un mètode ràpid i segur, que manté la pell lliure de cabell per molt més temps, i acaba sent definitiva en la majoria de casos. Clínicament provat, segur i efectiu.

 El tractament de fotodepilació d'Ellipse ofereix una eliminació duradora clínicament provada, segura i efectiva del cabell no desitjat.

La depilació làser és un mètode de depilació que existeix des de 1994 basat en l'eliminació del pèl de forma permanent. El 1958 es va descobrir el làser, i poc després, el 1994, es va desenvolupar el Làser Rubí d'alta potència amb aplicació per a depilació. Aquest Làser Rubí, només podia ser utilitzat en pells molt clares per la seva baixa longitud d'ona i hi havia el perill de produir alguna cremada, pel que actualment és un sistema en desús. Amb el pas del temps i gràcies als avenços tecnològics, s'han desenvolupat altres sistemes com Laser Alexandrita, Làser Díode i Làser Neodimi-Yag, sistemes eficients i altament segurs en l'eliminació del cabell.

  • LÀSER MASCULINA
  • LÀSER FEMENINA
  • DEPILACIÓ AMB CERES

 

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba