Contacta      
    933 304 558  
Horari:
De 9.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres.
Diumenges tancat.
   Contacta      
    933 304 558  
UVA d'alta pressió solclass
BRONZEJAT

Bronzejats amb raigs UVA d'alta pressió, més segurs i intensos

Comprova la diferència en qualitat amb altres solàriums, els raigs UVA d'alta pressió de solclass és més segur i el bronzejat és més intens.

 

Els bancs solars de Solclass són de raigs UVA d’alta pressió, la més eficient del mercat. La diferència amb altres tecnologies radica en què són més segurs per la salut i el bronzejat és més intens, de més qualitat que el de baixa pressió, i en poques sessions s’aconsegueix el bronzejat perfecte.

Els solariums amb tecnologia de baixa pressió, donen pitjor qualitat de bronzejat i calen més sessions per aconseguir per un bronzejat menys intens.

La tecnologia de baixa pressió utilitza làmpades fluorescents amb una emissió de radiació de dos a cinc vegades la intensitat de la radiació ultraviolada natural. En canvi la tecnologia d’alta pressió autèntica, la que disposem a Solclass a Barcelona, utilitza làmpades més petites, que emeten una radiació d’entre 20 i 100 vegades superior a la del sol.

Solclass realitza un manteniment estricte de les làmpades i bancs solars. Assegurem un bronzejat segur i el nostre personal està altament qualificat per assessorar-te en com prendre el sol de manera beneficiosa i segura per tu.

 

0
0
0
s2smodern
Segueix-nos
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
FaLang translation system by Faboba